КЪЩИ И ЖИЛИЩНИ СГРАДИ

Нов обект-жилищна сграда бул.Тодор Каблешков

eтаж 2
апартамент 1
продаден
апартамент 2
продаден
апартамент 3
продаден
апартамент 4
продаден
етаж 3
апартамент 5
продаден
апартамент 6
продаден
апартамент 7
продаден
апартамент 8
продаден
етаж 4
апартамент 9
продаден
апартамент 10
продаден
апартамент 11
продаден
етаж 5
апартамент 12
продаден
апартамент 13
продаден
апартамент 14
продаден
етаж 6
апартамент 15
продаден
апартамент 16
продаден
апартамент 17
продаден
етаж 7
апартамент 18
продаден
апартамент 19
продаден
апартамент 20
продаден
етаж 8
апартамент 21
продаден
апартамент 22
продаден
апартамент 23
продаден
етаж 9
апартамент 24
продаден
апартамент 25
продаден
апартамент 26
продаден
етаж 10
апартамент 27
продаден
апартамент 28
продаден
етаж 11
апартамент 29
продаден
апартамент 30
продаден
етаж 12
апартамент 31
продаден
подземни паркоместа
продадени
подземни гаражи
продадени
паркоместа кота 0,0
продадени
магазин
продажба/под наем

 

Please select the social network you want to share this page with:

Благодарим ви.
Подобно